Sanitat revisarà a partir del 9 de desembre les restriccions de públic en futbol base «si la situació millora»

Ana Barceló ha mantingut este dimarts una reunió amb el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar
Ara hi ha restriccions en el futbol base | Àngel

La Conselleria de Sanitat es plantejarà «alleujar» les restriccions vigents a l'entrada del públic a competicions deportives a partir del 9 de desembre --quan acaba la normativa actual-- i sempre que la situació de la pandèmia de Covid-19 millore.

D'eixa forma ho ha dit la consellera de Sanitat Universal de la Generalitat, Ana Barceló, que ha mantingut este dimarts una reunió amb el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, per a tractar les necessitats d'este àmbit durant la crisi del coronavirus.

Barceló ha informat que des del seu departament s'han compromés amb la federació al fet que es revisarà la norma que impedix ara l'entrada d'espectadors i que acaba el 9 de desembre. Ha manifestat que «vorem quina és la situació; si la situació millora ens plantejarem alleujar alguna cosa les restriccions que ara mateix tenen les competicions federades».

La consellera ha agraït a la representació de la federació que haja traslladat «les seues preocupacions pel fet que la resolució de Sanitat impedix l'assistència del públic a partits». «És una mesura dura», ha reconegut Barceló, que, no obstant això, ha afegit que és «necessària si volem continuar preservant la salut de tots els valencians perquè no hi haja transmissió».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les mascaretes que el govern espanyol vol deixar de vendre" "URGENT: Confirmen fins quan estarà el tancament perimetral en la Comunitat"