Talls al trànsit este diumenge per la Carrera del Pare Noel de la Florida en Alacant

Es celebra la III edició d'esta competició
Carrera del Pare Noel de la Florida d'Alacant | Ajuntament d'Alacant

Este diumenge 15 de desembre, en la ciutat d'Alacant, se celebra la III Carrera del Pare Noel de la Florida. A causa d'este event deportiu, afectarà el trànsit en els principals carrers de la ciutat. Per tant, i per a que estigues informat de per a on podràs circular durant eixe dia, ací tens la informació bàsica de quines vies estaran afectades en la capital alacantina.

Regulació del trànsit

L'Ajuntament d'Alacant ha informat que es tallarà al trànsit baix el control i supervisió de la Policia Local, el següent itinerari: des del carrer de Castor, Betis Florida, Vicente Chavarrí, Astrònom Comes Sola, Prudència la Viña, Orión, Astúries, Astrònom Comes Sola, Prudència la Viña, Regulo, Betis Florida fins a l'arribada de nou al carrer de Castor, de 10.00 hores fins a les 11.00 hores.

A demés i a causa de la celebració de la carrera infantil, també es tallarà el trànsit amb prohibició d'estacionament en el carrer de Castor entre el carrer de Llíber i de Betis Florida sense afectar a les dos interseccions, des de les 07.00 hores fins a les 15.00 hores del diumenge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls al trànsit este diumenge per la Carrera Pas Ras al Port de València" "L''heroi de Dénia' i la seua família ja són ciutadans de Gandia"