Un conductor de Cabify drogat xoca a posta en Alacant: «Este viatge vos eixirà gratis»

Les quatre xiques que anaven en el vehicle van resultar ferides
El vehicle després de l'accident | Twitter

Clara, Andrea, Lucia i Alícia són quatre xiques d'Alacant que dissabte passat van tindre una molt mala experiència amb Cabify. Les jóvens pretenien anar des de Rambla fins a l'avinguda del Locutor Vicente Hipólito en la Platja de Sant Joan, però el que pareixia un trajecte normal acabà amb tres d'elles en l'hospital bona part de la nit.

Tot pareixia normal quan les xiques van pujar al cotxe per a fer el trajecte. «Ens va preguntar com anàvem a abonar el trajecte, si amb targeta o a través de l'APP. I en eixe moment ens va comentar alguna cosa que, en un primer moment, no li vam donar més importància. Ens va dir: 'Este viatge vos eixirà gratis'», afirma Clara Garrido al diari 'Información'.

Tot i això, les xiques sí que van notar un poc estrany que l'home començara a parlar de la seua vida privada, contant-les coses «com que s'acabava de separar o que havia sigut el seu aniversari i ningú l'havia felicitat».

«Va començar a accelerar, sense ninguna explicació»

Va ser quan les jóvens li van dir a on les havia de deixar quan «va començar a accelerar, sense ninguna explicació. Li començarem a cridar, que ens parara, però ell va seguir avant, esquivant diferents cotxes, fins que ens vam xocar contra la rotonda del TRAM, volant per damunt de les vies».

Diferents ambulàncies i patrulles de la Policia Local van acudir al lloc dels fets i ara investiguen el succés per conducció negligent. El conductor va donar positiu en el test de drogues per haver consumit amfetamines i, segons afirma Clara, «ni es va arrimar a nosaltres, ni es va preocupar pel nostre estat en cap moment».

Tres xiques van haver de ser traslladades a l'hospital i passar allí bona part de la nit fins que van rebre l'alta. La mateixa Clara es va trencar una costella, té una fissura en un dit i contusions per tot el cos.

15% de descompte en els pròxims tres viatges, la indemnització de l'empresa

A més a més, les xiques estan molt cabrejades amb l'actitud de l'empresa, qui després de conéixer els fets, els va prometre un 15% de descompte en els pròxims tres viatges i afirmen «que ells no són responsables, que es limiten a posar en contacte a usuaris i empreses de transport de persones».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Dos ferides en un xoc entre un cotxe i un camió en l'A-3, a l'altura d'Utiel" "La desaparició de Wafa no va ser voluntària"