Home a punt de morir d'un atac neurològic mentres parlava amb una amiga en Castelló

Es va desplomar en terra i va començar a tindre convulsions
Imatge d'arxiu d'una reanimació a un home inconscient | Twitter

Una història amb final feliç que podria haver acabat en tragèdia en Castelló. Un home de 42 anys, veí de la capital de la Plana estava parlant amb una amiga per telèfon quan, de repent, va començar a parlar sense sentit i a balbucejar. Poc després, l'amiga sentiria un colp fort a l'altra banda del telèfon i cap resposta més.

Va ser en eixe moment quan la dona va avisar a Emergències, ja que tenia por que al seu amic li estiguera passant alguna cosa greu. En rebre l'avís, efectius dels Bombers i de la Policia Local van acudir ràpidament a la vivenda de l'afectat, seguint les indicacions de la seua amiga. En arribar a la casa, situada en l'avinguda de Chatellerault, tal com avança 'Mediterráneo', van tocar a la porta. Amb tot, en no rebre resposta, van entrar per la força al domicili.

Una volta dins de la casa, van vore que l'home estava en terra inconscient i, gràcies a la intervenció d'agents del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) van poder estabilitzar-lo. Segons pareix, havia caigut en terra, mig desmaiat, i havia patit convulsions com a conseqüència d'un atac de tipo neurològic. De fet, la victima era incapaç de recordar res del que havia passat. Per això, en vore la gravetat dels fets, van traslladar a l'home, de nacionalitat italiana, a l'Hospital General de Castelló, a on va ser ingressat per a un reconeiximent exhaustiu.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Motorista ferit greu en xocar amb un cotxe en Castelló" "Mor als 14 anys el nou Billy Elliot de repent"