Un conductor borratxo xoca contra uns arbres i una farola en Castelló

Alguns conductors sospitaren que es tractava d'un kamikaze
Imatge d'arxiu d'un accident de cotxe | iStock

Esta vesprada de divendres, en la ciutat de Castelló de la Plana, s'ha produït un accident de trànsit en la Ronda Est, a l'altura de l'Auditori. Els fets s'han produït després de què un cotxe xocara contra uns arbres i una farola.

Segons informacions de 'Mediterráneo', la Policia Local va enviar algunes patrulles, servicis sanitaris i, fins i tot, es va necessitar la intervenció dels bombers. I és que el conductor d'un BMW, que conduïa per esta zona, va pegar diferents volantades i moviments en zig zag fins acabar xocant contra uns arbres situats en la vorera i després amb un pal de la llum. El colp va fer que el cotxe es detinguera i va quedar en sentit contrari a la circulació, fet que va alertar a molts conductors, ja que pensaren que es tractava d'un kamikaze.

Les sospites confirmaren que el conductor anava borratxo després de què els agents li feren la prova d'alcoholemia. Tant ell com l'acompanyat del vehicle han eixit il·lesos del sinistre. A més, la circulació, que era molt densa en eixe moment, entre altres coses perquè es celebrava la gala dels II Premis de l'Audiovisual Valencià, va estar tallada durant una hora per a retirar el vehicle accidentat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Novetats en la desaparició de Marta Calvo" "Demanen que s'arxive la investigació al restaurant Riff per la mort d'1 dona intoxicada"