Talls al trànsit este diumenge per dos events en la ciutat de València

L'Ajuntament de la ciutat ha anunciat este dijous quines vies seran les afectades

Este diumenge 26 de gener, en la ciutat de València, se celebren dos events diferents. Un serà la XXII Carrera Popular Galapagos 3F, organitzada per la Fundació Deportiva Municipal, i l'altre el mercat 'de l'Horta a la plaça'.

 

Estes celebracions afectaran el trànsit en els principals carrers de la ciutat, per tant, i per a que estigues informat de per a on podràs circular durant eixe dia, ací tens la informació bàsica de quines vies estaran afectades en la capital del Túria.

 

Plànol dels carrers tallats per la XXII Carrera Popular Galapagos 3F | Ajuntament de València

 

XXII Carrera Popular Galapagos 3F

Els talls al trànsit rodat previs a esta celebració començaran cap a les 06.00 hores i acabaran a les 11.30 hores, aproximadament. Afectarà a l'avinguda de Tres Creus en els dos sentits, entre el carrer de les Tres Forques i de l'Arxiduc Carles.

 

Aparcament habilitat per a l'event 'De l'Horta a la plaça' | Ajuntament de València

 

Com cada últim diumenge de cada mes, la plaça de l'Ajuntament serà només per a vianants des de les 08.00 hores del matí fins a les 20.00 hores de la vesprada. Des del consistori s'avisa de què les zones d'aparcament habilitades són d'ús exclusiu per a la càrrega i descàrrega de l'organització de l'event.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!