Tanquen un forn i un bar en Mareny de Barraquetes i Sueca en detectar-se casos de coronavirus

Els dos negocis han tancat per prevenció fins que els contactes estrets dels contagiats se sotmeten a les proves
Han tancat un forn i un bar | Pixabay

Continuen detectant-se nous casos de coronavirus en la comarca de la Ribera (València), que estan obligant a tancar negocis, encara que, ara com ara, no es poden considerar brots fins que es facen les proves PCR als contactes directes dels contagiats.

Segons informa 'Levante-EMV', es tracta de dos casos detectats en un forn de Mareny de Barraquetes i en un bar de Sueca. En la primera localitat, ha hagut de tancar el Forn Vivó com a mesura de prevenció fins que es facen les proves PCR i s'active el protocol per part de Salut Pública.

En el cas de Sueca, ha sigut el bar Ca Sara (abans Mesó Paquiu), en el que una treballadora ha donat positiu. Per eixe motiu, des del mateix negoci han informat als clients per a que es facen les proves PCR si han estat en contacte amb Sara, que no és l'ama del local —com havien informat alguns mitjans—, segons han confirmat a través de les xarxes socials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeos: Els dos primers concerts del Festival de Música de Cambra de Godella" "El campus de Vinaròs tancat per un cas de Covid reprén l'activitat i torna les quotes"