El mercat municipal de Godella reobrirà les seues portes este dimarts

Van donar positiu unes quantes persones
El consistori ha anunciat que tornen a obrir les portes del mercat municipal de Godella | Pixabay

Actualització 16/11/2020 a les 20.50 hores.  L'Ajuntament de Godella ha anunciat que el mercat municipal de Godella reobrirà les seues portes este dimarts, 17 de novembre, amb plenes garanties sanitàries, d'higiene i neteja després que Salut Pública haja autoritzat la volta a l'activitat.

Després del brot detectat en el mercat, el consistori de l'Horta Nord ha pres totes les mesures necessàries per a desinfectar i higienitzar tot el recinte perquè torne la normalitat.

Tanquen el mercat municipal de Godella a causa del coronavirus

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha anunciat a través d'un comunicat que ha tancat el mercat municipal de la localitat després de detectar-se diferents casos positius per Covid-19 en algunes parades del mercat.

Tal com ha explicat el consistori, s'ha procedit al tancament de la instal·lació per a fer tasques de neteja i desinfecció. En principi es mantindrà tancat durant 10 dies. No obstant això, les persones usuàries del mercat municipal no es consideren contactes estrets dels casos positius per coronavirus.

Per esta raó, no és necessari que els veïns de Godella contacten amb el centre de Salut, sempre que no hi haja símptomes

L'Ajuntament de Godella ha volgut també traslladar un missatge de tranquil·litat a la seua població, ja que a conseqüència d'este incident s'han pres totes les mesures necessàries segons dicten els protocols de Salut Pública. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El coronavirus deixa quasi 2.000 contagis en un dia en el territori valencià" "Última hora: 66 brots nous de coronavirus en el territori valencià"