El territori valencià registra sis nous brots en les últimes 24 hores

Hi ha 38 persones noves afectades pel virus
Sis nou brots en el territori valencià | València Diari

La Comunitat Valenciana ha registrat sis nous brots de coronavirus en Burjassot, València, Manises, Elx i Peníscola, amb 38 persones afectades, una d'elles hospitalitzada, al mateix temps que ha sumat 19 nous positius al brot de Gandia.

D'esta forma ho ha explicat la Conselleria de Sanitat Universal en l'actualització d'esta divendres, una jornada en la que de nou no s'han comptabilitzat morts però en la que s'han confirmat 41 casos nous en la Comunitat Valenciana.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

S'ha detectat un nou brot en una ONG de Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord (València), amb deu casos positius i també dos brots en València amb set casos positius importats relacionats amb temporers en Lleida.

També s'ha registrat un brot familiar en Manises, en la comarca de l'Horta Oest (València) amb set positius, un d'ells hospitalitzat. En Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), s'ha declarat un brot que implica tres famílies i que té tres positius. Finalment, en Peníscola, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló) s'ha declarat un nou brot amb onze casos (tres de Saragossa, dos de Madrid i sis de Terol).

Quant al brot de Gandia, en la comarca de la Safor (València), Sanitat ha confirmat 19 nous casos que eleven el total de persones afectades a 49. El brot laboral en un local d'oci de Santa Pola, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant) ha sumat un nou contagi, per aixo els positius ascendixen a cinc. En Fortaleny, en la comarca de la Ribera Baixa (València) hi ha tres casos nous, sis en total. A demés, el brot que s'havia detectat en Peníscola amb tres positius s'ha comprovat que correspon a una família de Càlig, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgente coronavirus: Suben los contagios en el territorio valenciano" "L'Acadèmia Valenciana ignora la seua tradició en l'acord amb l'IEC"