El 'Truenorayo Fest' torna a la Mutant de València per a reivindicar la «cultura segura»

El festival se celebra del 24 al 26 de setembre
Este cap de setmana concerts en la sala Mutant | Pixabay

El 'Truenorayo Fest' torna a la sala Mutant de València amb una proposta «enèrgica, emergent i feminista, una combinació dels valors que porta defensant des de la seua creació fa sis anys».

Sempre amb la presència de dones com a gran emblema, el certamen ha programat en 2020 tres jornades d'oferta multidisciplinària per als dies 24, 25 i 26 de setembre, que serviran «per a demostrar el bon estat de la música alternativa nacional a pesar de la desprotecció», assegura la sala en un comunicat.

D'ací al fet que el lema 'Cultura segura' cobre força en esta cita musical. Poques hores després de posar-se les entrades a la venda, el certamen ja havia penjat el cartell de 'sold out'. 

Programa:

  • Dijous 24: Col·loqui de 'Col·lectius minoritaris en els mitjans de masses: la inclusivitat més enllà de l'escena independent', i continuarà amb la projecció del documental sobre la postdictadura xilena 'Desertorxs' (2017).
  • Divendres 25: Concerts de Yawners, Jaqueta de Xandall, Margarita Quebrada, La La Love You i Xavals.  Les cinc actuacions s'aniran succeint a la sala principal al mateix temps que les dj's Dones Belles i Fortes actuaran al Pati 2.
  • Dissabte 26: Concerts de les Hinds, Ginebres, Cor Blanc, Fizzy Soup i Pinpilinpussies s'alternaran durant set hores sobre l'escenari de la Mutant. En eixa ocasió, els habitants del Pati 2 seran Chico&Chico Djs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: S'alcen les mesures de prevenció del coronavirus en València" "El cartell del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' que se celebra el divendres"