Twitter prohibix els anuncis polítics en la seua plataforma en tot el món

La xarxa social considera ara que l'abast d'un missatge polític s'ha de «guanyar i no comprar»
Twitter prohibix els anuncis polítics en la seua plataforma en tot el món | Cedida

Twitter ha anunciat que prohibirà els anuncis polítics en la seua plataforma en tot el món. D'esta manera ho ha anunciat el director executiu d'esta xarxa social, Jack Dorsey, este dijous. La plataforma considera ara que l'abast d'un missatge polític s'ha de «guanyar i no comprar». Si bé Twitter reconeix que la publicitat en Internet és molt «poderosa i efectiva» per als anunciants comercials, alerta que té «riscos importants» en la política, ja que es pot utilitzar per a «influenciar vots i afectar a la vida de milions de persones».

Guanyar-se l'espai, no comprar-lo

«Alguns poden argumentar que la mesura afavorix als poderosos de torn, però hem vist com molts moviments socials han arribat a gran escala sense cap tipo de publicitat política», ha defensat Dorsey.

Amb més de 300 milions d'usuaris, Twitter és una de les principals plataformes socials del món, però queda lluny d'altres xarxes com Facebook o Instagram que superen els 1.000 milions de seguidors.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ford Almussafes trasllada a Amèrica del Nord el 90% de la fabricació dels seus motors" "Llíria, Ciutat Creativa de la Música de la Unesco"