L'UCI de l'hospital La Fe de València ja té un 70 % de pacients amb Covid-19

S'està començant a saturar la unitat
Ja hi ha més del 70% d'ocupació | Cedida

El 70% de les persones ingressades en les Unitats de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital La Fe de València són pacients amb coronavirus, i l'ocupació dels llits UCI i dels llits hospitalaris de pacients amb i sense coronavirus està ja en «nivells preocupants».

D'esta manera ho ha indicat a EFE Ricardo Gimeno, cap clínic de Medicina Intensiva de la Fe, que no obstant això ha ressaltat que de moment cap pacient s'ha quedat sense llit d'UCI, ni sense rebre l'atenció que correspon.

Gimeno ha assenyalat que s'estan començant a saturar les unitats de vigilància intensiva dels hospitals valencians, fonamentalment per l'entrada de malalts amb Covid-19, i alguns centres hospitalaris tenen «pràcticament copades» els seus llits UCI.

En el cas de l'hospital La Fe, ha explicat que pràcticament dos terços dels pacients de les UCI són malalts amb coronavirus, ja que al ser un hospital gran i una unitat de referència reben a pacients d'altres centres. Gimeno ha assenyalat que, com més xicotets són els hospitals, el percentatge d'ocupació és major, cosa que està portant a alguns centres a habilitar llits similars a les de l'UCI en altres dependències, o a enviar pacients a altres hospitals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paterna convoca un concurs de literatura i còmics per a jóvens del territori valencià" "Puig: «Divendres es pot decidir el tancament perimetral d'alguns municipis valencians»"