L'origen del brot de la Universitat Jaume I de Castelló és una festa en una casa

Ja hi ha 22 casos confirmats
L'UJI confirma un brot per coronavirus en la residència d'estudiants del campus | Viquipèdia

Actualització 05/11/2020 a les 11.27 hores. Després de fer diferents investigacions ja es coneix l'origen del brot de coronavirus de la residència d'estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana: una festa privada en una casa.

Segons ha informat el diari 'Mediterráneo', tot indica a què el focus va eixir en una festa particular celebrada ara fa dos setmanes. Un brot que ja té 22 casos positius confirmats, encara que el número pot créixer, ja que encara falta per saber més resultats de les PCR ja fetes.

El brot de la  Universitat Jaume I de Castelló ja té 21 casos confirmats

Actualització 04/11/2020 a les 10.45 hores. La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha confirmat que el brot de coronavirus d'una residència d'estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) ja té 21 contagiats.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', el brot ha sigut detectat este dilluns i en un inici s'havien comptabilitzat 8 casos, però després de fer més proves PCR als alumnes d'este campus, els casos positius estan en augment, tot i que s'ha activat el corresponent protocol de seguretat.

A demés, este número de contagis podria créixer durant les pròximes hores, ja que encara falta per conéixer més resultats dels tests ja fets. Ara per ara, tots els alumnes que estan a l'espera de rebre la PCR estan aïllats en les seues habitacions.

La Universitat Jaume I de Castelló confirma un brot de coronavirus

La Universitat Jaume I de Castelló (UJI), en la comarca de la Plana Alta, ha anunciat l'existència d'un brot per coronavirus en la residència d'estudiants del campus. Almenys, una de les persones contagiades es alumne de l'UJI.

Tal com ha pogut confirmar el diari 'Levante-EMV, el centre universitari està a l'espera de rebre més informació i indicacions de la Conselleria de Sanitat. A pesar que no s'ha pogut confirmar el número de contagis en la residència, cal recordar que per a detectar-se un brot almenys s'han de detectar tres casos positius per Covid-19.

El protocol d'actuació en esta classe de casos implica que Salut Pública haja de dur a terme els pertinents rastrejos amb els contactes directes, i posteriorment fer les proves PCR, per a vore el número total de positius.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una empresa valenciana crea diademes per a enganxar les mascaretes" "Puig explica que es prendran noves mesures front al Covid-19 en funció de l'evolució"