València acollirà el Campionat d'Espanya de Beatbox amb públic el pròxim 31 de juliol

Per primera volta en la seua història comptarà amb la categoria 'individual femení'
València acollirà este campionat amb presència de públic | Ajuntament de València

El Campionat d'Espanya de Beatbox 'Spanish Beatbox Battle' celebrarà la seua 11a edició en Las Naves de València el pròxim divendres 31 de juliol. Per primera volta en la seua història, este torneig oferix la categoria ‘Individual femení’ i conforma la primera activitat presencial del Sono·lab de Las Naves.

En paraules del regidor d'Innovació de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, «apostem per les noves tecnologies aplicades a les tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social». La competició serà en La Mutant de vesprada, mentres que de matí les persones que ho desitgen podran assistir a tallers impartits per campions de beatbox i loopstation en el centre d'innovació.

Es tracta de la primera activitat presencial del Sono·lab del centre d'innovació Las Naves amb la que, segons Galiana, totes les persones tindran «l'oportunitat d'accedir al Sono·lab, pel que celebrarem activitats dirigides a persones amb capacitats diferents i en risc d'exclusió social», ha incidit. 

Pel que fa a que siga la primera edició que inclou la categoria d'‘Individual femení’, cal destacar que és l'única en Espanya que atorga una certificació internacional i, a demés, oferix a la persona guanyadora la possibilitat de participar en el major esdeveniment mundial de beatbox, el Beatbox Battle World Championship.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els científics acaben de confirmar què passarà amb el coronavirus en estiu" "Visites guiades gratuïtes per la ciutat d'Alacant"