València Activa gestiona 50 ofertes de treball de Power Electronics

València Activa compta amb més de 14.000 persones inscrites i col·labora amb més de 240 empreses.
Imatge de l'agència d'ocupació València Activa | Google Maps

 

L'agència d'ocupació València Activa, dependent de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, ha tancat un acord amb l'empresa Power Electronics per a gestionar 50 ofertes d'ocupació per a treballar en la companyia.

 

L'empresa, que es dedica a la fabricació d'equips d'electrònica de potència avançada com inversors solars, sistemes d'emmagatzematge d'energia, arrancadors i variadors de velocitat, busca dos classes de perfil: per un costat, el de professionals amb experiència en el muntatge d'estructures metàl·liques; per un altre, el de professionals amb coneixements i experiència en instal·lacions elèctriques.

 

"Els contractes seran per obra i servei. No obstant, la companyia està en expansió i busquem l'estabilitat; que els nostres empleats es queden, cresquen i, si pot ser, es jubilen amb nosaltres", assegura el departament de Recursos Humans de Power Electronics.

 

Actualment, l'Agència d'Ocupació València Activa compta amb més de 14.000 persones inscrites i col·labora amb més de 240 empreses a les quals gestiona les seues ofertes d'ocupació. Des de la seua creació, l'agència d'ocupació municipal ha ajudat a trobar treball a més de 820 persones.

 

La regidora de Desenvolupament Econòmic i primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez, ha senyalat que esta classe d'actuacions "donen una nova oportunitat a les persones que més ho necessiten per a tornar al mercat de treball i, per això, és important portar a terme col·laboracions d'esta classe amb empreses privades".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!