València Activa obri el termini d'inscripció per als cursos d'anglés en línia

Hi ha oferta per a unes 400 persones
Ja pots demanar lloc en els cursos d'anglés de València Activa | Pixabay

València Activa ha obert la convocatòria per a fer uns cursos intensius en anglés en línia que abasten diferents nivells, des del més bàsic A1 fins a l'avançat C2. Un total de 20 edicions que podran arribar a congregar telemàticament a 400 persones a partir del mes de setembre.

La regidora de l'Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha informat hui d'esta iniciativa municipal que s'emmarca en el treball fet «per a protegir la salut de la ciutadania i, al mateix temps, continuar impulsant la seua formació». «Per això -ha explicat- creiem necessari fer estos cursos de forma no presencial acompanyant-los d'unes majors dotacions».

Segons ha indicat la regidora, aquelles persones que desitgen inscriure's ho podran fer a través de la pàgina de l'Agència d'Ocupació València Activa. A demés, hauran de complir amb els requisits indicats en la convocatòria, que són: estar inscrites en València Activa; empadronades en la ciutat de València i acreditar el nivell d'anglés o últim curs fet.

Reorientar el model formatiu per a adaptar-se

«Des del moment en què la pandèmia va arribar al nostre dia a dia, tots els aspectes quotidians s'han vist condicionats i, la formació, no és una excepció. És per este motiu que l'Ajuntament de València, a través de València Activa, han reorientat el seu model formatiu adaptant este pla de formació al món digital», ha explicat Pilar Bernabé.

La regidora ha recordat que una de les primeres iniciatives formatives impulsades per València Activa dins del món digital, van ser els VATalks, uns webinars que es retransmetien en directe pel canal de Youtube de la fundació «i en el qual s'ha abordat des de com emprendre o com muntar una e-commerce, a com parlar en públic o com afrontar una entrevista».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'OMS dona una mala notícia a Espanya: S'està superant la barrera" "PCR massives per a frenar els contagis: València pot ser la pròxima"