València celebrarà el quart any de les Falles Unesco amb una desfilada i flors per la ciutat

L'Ajuntament organitzarà diferents esdeveniments per la ciutat
Quart aniversari de les Falles UNESCO | Cedida

L'Ajuntament de València ha anunciat que organitzarà una sèrie d'actes per a celebrar el quart aniversari de la declaració de les Falles com Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco

El diari 'Levante-EMV', explica que està previst una desfilada i l'ornamentació floral de diferents espais de la ciutat, mitjançant dos convenis amb el Gremi Artesà de Sastres i Mestres Modistes i amb l'Associació Nacional de Floristes de 180.000 i 100.000 euros, respectivament, aprovats este divendres en junta de govern local.

Estos diners van destinats a frenar la dificil situació econòmica dels oficis relacionats en l'àmbit faller, que està passant una greu crisi a causa de la pandèmia del coronavirus

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes és una de les entitats de moda més antigues d'Espanya i conjuga a la perfecció tradició i modernitat. Per part seua, l'Associació Nacional de Floristes es dedica a la formació i a l'intercanvi cultural en l'art floral, un sector al qual l'Ajuntament vol donar el seu suport a causa de la greu crisi que patix pels efectes del coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció! Vilanova de Castelló passa a dir-se Castelló" "Descomptes per a viatjar pel territori valencià a partir del 20 d'octubre"