6.241 estudiants de la província de València s'enfronten este dimarts a les PAU a la UPV

S'han disposat 12 tribunals en els quals s'examinaran 5.405 alumnes de batxillerat i 836 de cicles formatius durant els dies 8, 9 i 10 de juny

Selectivitat discover

Un total de 6.241 estudiants estan convocats a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), que tindran lloc a la Universitat Politècnica de València (UPV). Per a l'ocasió, s'han disposat 12 tribunals en els quals s'examinaran 5.405 alumnes de batxillerat i 836 de cicles formatius. A la Comunitat Valenciana, la convocatòria ordinària es desenvoluparà els dies 8,9 i 10 de juny i l'extraordinària tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de juliol.

El campus de Vera de la Universitat Politècnica de València s'han previst un total de huit tribunals. La prova començarà a les 9.30 h de dimarts amb l'examen d'Història d'Espanya , que finalitzarà a les 11 h. Després del descans de 45 minuts, a les 11.45 h, es reprendrà la jornada amb l'assignatura de Valencià. A la tarda, a partir de les 15.30 h, es duran a terme les proves d'Economia de l'Empresa, Biologia, Arts Escèniques II, Física i Història de l'Art.

Tota la informació sobre calendari, seus, horaris, resultats, reclamacions, etc. es pot consultar aquí: http://www.upv.es/noticias-upv/noticia-12994-pau-2021-es.html


Mesures sanitàries

 

En la volta de les PAU a les universitats en la convocatòria ordinària, es mantindran els protocols marcats pels Ministeris de Sanitat, Educació i Universitats: mantenir les distàncies de seguretat, ventilació a les aules, entrades esglaonades, higiene de mans i l'ús de la mascareta.

A més, als Campus de Vera i Gandia es faran proves serològiques en el cas que algun estudiant comence a tenir símptomes compatibles amb COVID-19; i en Alzira i Xàtiva es contactarà amb els centres mèdics indicats pels respectius ajuntaments. Es disposa d'espais per a aïllar-los.

Una única opció, i diverses preguntes a contestar

Tots els exàmens tindran una durada d'una hora i mitja i tindran una única opció, amb diverses preguntes, de les quals l'estudiantat contestarà algunes, segons el criteri d'optativitat especificat en l'examen. Entre les proves hi haurà un descans de 45 minuts.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari