València encén este dijous la il·luminació de Nadal en 120 punts de la ciutat

Es destina un pressupost d'uns 120.000 euros
Tindrà lloc este dijous | Pixabay

La il·luminació nadalenca s'encendrà, este dijous, 3 de desembre, en 120 punts de la ciutat de València amb l'objectiu «d'estendre pels barris de la ciutat l'esperit nadalenc i que hi haja un cert efecte balsàmic per a normalitzar una situació determinada per la crisi sanitària i, per tant, molt diferent a la viscuda en anys anteriors».

Ho ha explicat la regidora de Gestió de Recursos de l'Ajuntament de València, Luisa Notario, en referència a la dinamització econòmica i social que la decoració de Nadal pot comportar en moltes zones de la ciutat.

«El Nadal no sols la celebrem els qui treballem en la plaça de l'Ajuntament sinó tota la ciutat i per això és clau la descentralització que hem impulsat des de 2015 per a poder arribar en l'actualitat a 120 punts decoratius en tota la ciutat amb llums, rètols, arcs» ha explicat.

Per a fer-ho possible, ha subratllat l'edil, enguany «s'ha consolidat el pressupost de 120.000 euros, que és un 20% al de 2018 i el doble del que es destinava a il·luminar València per Nadal en 2015».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descomptes per a visitar l'Oceanogràfic durant el mes de desembre" "URGENT: Ja es coneix la proposta final de Sanitat per a Nadal"