Els vehicles 'zero emissions' podran aparcar gratis en la zona blava de València

Esta mesura els beneficiarà durant els 2 pròxims anys
Vehicle elèctric | Miguel Cabrerizo

Segons el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP), els vehicles que tinguen l'etiqueta 'zero emissions' podran aparcar gratis en les zones blaves de l'ORA en la ciutat de València. Esta etiqueta ambiental de 'zero emissions' la reparteix la Direcció General de Trànsit (DGT) i es pot obtenir en Correus.

La nova disposició transitòria, que va ser aprovada per la Junta de Govern Local el passat novembre i que està prevista per als 2 pròxims anys, ha entrat en vigor este dijous 6 de febrer. Un «nou pas d'este Ajuntament» que l'alcalde de València ha posat en valor en remarcar que «hi ha un repunt de la matriculació d'esta classe de vehicles que podrà ajudar-nos a fer que esta ciutat baixe el seu nivell de contaminació d'una manera significativa».

Amb esta decisió, no només els vehicles elèctrics podran aparcar gratis en la zona blava, sinó també els elèctrics que compten amb un xicotet motor de propulsió per a una autonomia estesa i els denominats ‘híbrids endollables’ capaços de circular de 40 a 60 quilòmetres sol amb bateria.

  

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 6.000 kg de productes en la Mostra de l'Embotit de Requena" "Colón perdrà un carril per a cotxes per l'ampliació de la xarxa d'autobusos de l'EMT"