L'EMT estrenarà en març una nova xarxa que modificarà l'accés al centre de la ciutat

Mapa dels nous canvis a partir del 23 de març | Ajuntament de València

El carrer de Colón perdrà un altre dels seus carrils per a cotxes a conseqüència de la creació d'una nova xarxa d'autobusos de l'EMT, ja que la via es destinarà per a la circulació d'esta nova línia. Tot açò forma part del programa de convertir en zona de vianants la plaça de l'Ajuntament de València. 

A demés, l'entrada al carrer de Colón per la Porta de la Mar estarà prohibida i a partir del 23 de març, que és quan començarà la noca xarxa d'autobusos, es podrà accedir pels carrer de Roger de Llòria, del Comte de Salvatierra, de Sorní, de Pizarro i d'Isabel la Catòlica. I no es podrà girar cap a Pérez Bayer, segons informa 'Las Provincias'.

Amb este nou pla del transport, es produïx un canvi en les línies d'autobús que van fins al centre. D'esta manera, en compte de només arribar 5 autobusos, a partir de finals de març en passaran 9 i estaran distribuïts d'esta forma:

  • Carrer de les Barques: 8 línies
  • Carrer de Roger de Llòria: 3 línies
  • Avinguda del Marqués de Sotelo 3 línies
  • Carrer de Sant Pau 8 línies
  • Carrer del Periodista Azzati, 4 línies
D'esta forma quedarà la xarxa d'autobusos de l'EMT | Ajuntament de València

Doble servici en la zona interior

A demés, amb esta remodelació, la línia 5 de l'EMT desapareix i la C1 assumirà gran part del recorregut que va per l'interior i la línia 28 farà el mateix trajecte, pel que el servici per la zona interior quedarà doblat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Incorporen el nom de 'València' en un dels llocs més fotografiats de la ciutat" "El radar que més multes posa d'Espanya està en València"