Un veí del Grau de Castelló guanya 'El Millón de Euromillones'

La papereta premiada va ser venuda a l'administració del Passeig de Bonavista núm. 10 de la pedania castellonenca
Administració del Passeig de Bonavista núm. 10 del Grao de Castelló |

El despatx receptor de loteries i apostes de l'Estat ha estat l'encarregat de donar hui una gran alegria al Grau de Castelló, on ha estat validada la butlleta guanyadora de 'El Millón' amb el codi VKQ88775.

Com el seu nom indica, 'El Milión' és un premi d'1 milió d'euros que s'atorga al sorteig d'Euromillones. Va ser introduït, per primera vegada, al setembre de 16. En aquell moment, es realitzava com un sorteig setmanal, amb les apostes realitzades dimarts i divendres.

Des del 5 de març del 2019, es lliura un premi especial de 'El Millón' amb cada sorteig que es realitza de 'Euromiliones', al nostre país. És a dir, cada dimarts i cada divendres.

'El Millón' no és elegible, tal com sí que passa a la resta d'apostes. En este cas, parlem d'una aposta automàtica, amb un codi generat en fer l'aposta habitual de 'Euromillones'. Per això, no altera el preu de cada aposta de 'Euromillones' i que a Espanya es fixa en 2,5 euros.

Es tracta, doncs, d'un codi compost per lletres i números. En repte, el codi generat conté 3 lletres en majúscules, seguit de 5 xifres.

Un únic encertant de segona categoria

 

El sorteig s'ha saldat amb un únic encertant de segona categoria (5 + 1), que ha estat validat al despatx receptor número 43.410 de Les Palmes de Gran Canària.

No hi ha hagut cap primer premi.

 

El pròxim sorteig de el 'Euromillón' se celebra este divendres 3 de desembre, quan es posarà en joc un pot especial de 130 milions d'euros per als encertants de primera categoria (5+2).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els bancs atendran de manera personal als clients les 24 hores" "Sanitat canvia el preu de 17.150 medicaments i elimina quasi 700"