Els ve√Įns de la ciutat de Val√®ncia eixiren dels seus barris m√©s que la mitjana espanyola en les fases 2 i 3

L'estudi de l'Institut Nacional d'Estadística ho confirma
La mitjana és uns 10 punts més alta | Europa Press

Entre un 18 i un 27% dels habitants de la ciutat de Val√®ncia van eixir del seu barri durant les fases dos i tres de la desescalada en el mes de juny, segons dades de l'INE que ha recollit l'Oficina Municipal d'Estad√≠stica. En els quatre dies que es van mesurar (els diumenges 7 i 14 i els dimecres 10 i 17), la mitjana va ser superior a l'espanyola.

En concret, els dos diumenges van ser els dies amb menor moviment, especialment el 7, quan el 18,24% dels habitants de la ciutat van eixir del seu barri, enfront del 12,77 de la mitjana espanyola. El diumenge 14 es van desplaçar de la seua àrea més pròxima el 20,14% dels valencians, enfront del 14,73% de la mitjana espanyola.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

Els dimecres va haver m√©s moviment: el dia 10 es van despla√ßar el 25,99% dels habitants de la ciutat i el dia 17, el 26,65%, enfront del 19,83% i el 20,21% de les respectives mitjanes espanyoles.

En comparaci√≥ amb les dades del mes de novembre passat, estes xifres s√≥n considerablement inferiors. En un dia laborable de novembre de 2019, el 36,34% dels habitants de la ciutat de Val√®ncia van eixir del seu barri, mentres que en Espanya la mitjana era del 29,235. En els dos casos, la mitjana √©s uns 10 punts m√©s alta.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El calendari complet dels mercats ambulants de València" "Un total de 6 rebrots detectats en el territori valencià"