La selectivitat se celebrarà entre el 22 de juny i el 10 de juliol

Els màxims responsables autonòmics educatius s'han posat d'acord
La PAU es podria celebrar a finals de juny o principis de juliol | Pixabay

 

Actualització 25/03/20, a les 15.25 hores. El Ministeri d'Educació i Formació Professional i els màxims responsables educatius de les comunitats autònomes han decidit que la prova d'accés a la universitat (PAU) se celebrarà entre el 22 de juny i el 10 de juliol.

 

Notícia 24/03/20, a les 15.05 hores. El conseller d'Educació, Vicent Marzà, veu factible celebrar la selectivitat o proves d'accés a la universitat (PAU) entre finals de juny i principis de juliol, si la situació sanitària ho permet i segons evolucione la pandèmia del coronavirus, que ha obligat a suspendre classes, tancar col·legis, instituts i universitats per a seguir una quarantena que, com a mínim, s'allargarà fins a l'11 d'abril. 

 

El conseller ha assenyalat, en una entrevista a EFE, que ha de fer-se una posada en comú entre totes les comunitats autònomes i arribar a un consens respecte a les dates que s'establisquen per a estes proves. Abans de la crisi pel coronavirus en València, la Generalitat havia fixat el calendari dels exàmens per als dies 9, 10 i 11 de juny, en convocatòria ordinària, i els dies 7, 8 i 9 de juliol en extraordinària.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram