Xavi Castillo torna al Teatre Micalet de València amb una interpretació de la Bíblia

L'obra es representarà entre el 17 i el 27 de setembre
Actuarà entre el 17 i el 27 de setembre   | Europa Press

L'actor Xavi Castillo reprén la interpretació de la Bíblia des del seu particular punt de vista en el Teatre Micalet de València, a on actuarà entre el 17 i el 27 de setembre.

El muntatge 'La Bíblia comptada per Xavi Castillo', que va ser «un èxit de públic al llarg de l'última temporada» i «va continuar generant 'sketchs' al llarg del confinament a través del canal de YouTube de Pot de Plom», repassa diferents episodis del llibre més llegit de la història com per exemple La Creació, El Diluvi Universal o el naixement de Jesús. «Continuem satiritzant les coses més sagrades», declara Castillo.

Des de la companyia Pot de Plom asseguren que amb la gira d'este espectacle s'han adonat de què, «a pesar de què hi ha molta cultura popular al voltant de la Bíblia, poca gent s'ha detingut a llegir el que posa, un fet que genera que quan Xavi es remet a la font original, sense cap paròdia, explote el riure entre el públic».

Les quatre primeres representacions de 'La Bíblia comptada per Xavi Castillo' estan organitzades per l'Institut Valencià de Cultura dins del pla 'reaCtivem'.

Esta serà la primera obra de teatre que es representarà en el Micalet dins de la temporada 2020-2021, a la que li seguiran 'Llum Trencada', de Iguana Teatre, la creació col·lectiva 'Parla, cony, parla!', de Unaovarias o 'Ingovernables', de Atirohecho.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sagunt obri el plaç d'inscripció per als cursos formatius d'Educació en el Temps Lliure" "Se suspén un dels actes fallers més coneguts"