Xirivella acull la Mostra Internacional de Pallassos del 5 al 15 de novembre

A l'esdeveniment acudiran numerosos artistes convidats
Cartell de la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella | Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València) resistix i s'adapta al protocol marcat per la pandèmia de coronavirus per a celebrar la seua 27 edició. Així, del 5 al 15 de novembre, el certamen brindarà prop d'una vintena d'espectacles i activitats paral·leles per a tots els públics.

Amb l'humor com a motor de la creació escènica i una extensa i consolidada trajectòria, la mostra, declarada Festa d'Interès Turístic Provincial, ha compost un programa en què l'espectacle de pallassos es fusione amb el teatre, el circ, la dansa i la música en directe per a mostrar-nos el poder del riure i els seus beneficis en temps del Covid-19.

Enguany, la programació d'este esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Xirivella s'ha vist condicionada per la pandèmia i el festival ha hagut de prescindir de les companyies internacionals i substituir el programa de mà per la informació digital.

El festival vol reivindicar l'art de fer riure


A demés, el teatre de carrer ha quedat també confinat, de la mateixa manera que el tradicional esmorzar solidari a favor de l'ONG PayaSOSpital i la xocolata amb la que cada any es posava la guinda final a esta cita.

A pesar d'estes circumstàncies, els impulsors del certamen remarquen que, «l'esperit del festival de reivindicar l'art de fer riure continua intacte, de la mateixa manera que el preu popular de les seues entrades, de 4 euros».

D'altra banda, cal destacar que les tradicionals activitats d'este espectacle, com el Tren del Riure es manté en esta nova convocatòria baix el marc de #CulturaSegura

La Mostra de Pallassos de Xirivella comptarà com sempre amb el Teatre Auditori Municipal com a espai escènic per a acollir la programació de pagament i traslladarà els espectacles de carrer gratuïts als patis dels col·legis de la localitat, a les funcions matutines a on es podrà accedir mitjançant invitacions amb la finalitat de controlar els aforaments.

Artistes convidats

Entre les companyies que desembarcaran enguany en esta festa de l'humor, destaquen, entre moltes altres, Filis Teatre, capitanejada per l'actor extremeny Francis J.Quirós, el guanyador del programa televisiu Got Talent; la companyia dirigida per Caragol Magic Clown, alter ego del pallasso i mag Quique Montoya, entre altres.

La programació completa i totes les seues novetats i sorpreses es donaran a conèixer en roda de premsa el pròxim 29 d'octubre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El cine Pot de Gandia reobri les seues portes" "Mor una xica de 22 anys amb càncer per no rebre tractament en Espanya"