ALERTA: Sanitat recomana no consumir estos fideus

Els fideus, suposadament vegans, contenen llet no declarada a l'etiqueta
Els fideus orientals i vegans 'Demanen Ramen' no han advertit de la presència de llet en estos| València Diari

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emès un comunicat advertint de la presència de llet als famosos fideus orientals 'Demanen Ramen', suposadament vegans. Els productes de la marca Nissin, provinents d'Alemanya, no han inclòs la presència de llet en l'etiquetatge del producte, i, segons l'AESAN, han sigut les autoritats alemanyes qui han informat d'este error a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF).  Des de Sanitat es demana com a mesura de precaució que tots aquells consumidors amb al·lèrgia a la llet no els consumisquen. També informa que no suposa cap risc per a les altres persones. 

 

Els productes afectats són els fideus picants 'Demanen Ramen', venuts en envasos de 100 gr. Els lots d'estos envasos són: L908594 (caducitat 12/2020) i L000623 (caducitat 01/2021).

 

Els fideus han sigut distribuïts en les Balears

Estos lots han sigut distribuïts en les Illes Balears, segons s'ha pogut saber. Les autoritats han estat informades ràpidament d'este error a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI).

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!