La cançó 'Con altura', de Rosalía, entre les deu millors de l'any segons la revista «Time»

La revista nord-americana destaca la gran capacitat d'adaptació de la cantant, així com el ràpid ascens del qual ha sigut protagonista.
La cançó 'Con altura', de Rosalía, entre les deu millors de l'any segons la revista «Time» | València Diari

 

Rosalía és d'aquelles artistes que, on va, triomfa. L'èxit de la cantant ha traspassat fronteres i l'ha catapultat fins a primera línia del panorama musical actual, i cada nova cançó que llança es convertix en un nou triomf per a la jove. Ara, l'autora de 'Malamente' ha rebut una grandíssima notícia: el seu tema 'Con altura' ha sigut escollit com una de les deu millors composicions de l'any, tal com ha fet patent el popular rotatiu nord-americà 'Time'. 

Destaquen la «capacitat camaleònica» de Rosalía

Ni el primer setmanari d'informació general d'Estats Units ha pogut resistir-se davant els encants d'esta jove cantant. I és que, segons han manifestat en la publicació, la cantant compta amb una «capacitat camaleònica» digna d'admirar, ja que ha sigut capaç de dominar gèneres musicals tan diferents com el hip-hop, el flamenc o el reggaeton. 

No només açò, sinó que inclús s'atrevixen a afirmar que «'Con altura' sona com el futur de la música pop mundial». Tot açò provoca, segons la revista 'Time', que Rosalía haja protagonitzat un «ràpid ascens en l'últim any», una tasca que no resulta gens fàcil en un món tan competitiu com este. 

Les deu millors cançons de l'any, segons 'Time'

Respecte a la resta de cançons que configuren la llista del 'top ten' de l'any, trobem temes tan diversos com 'Late Night Feelings', de Mark Ronson i Lyke Li; 'Sucker', de Jonas Brothers; 'Cellophane', de FKA Twings; 'Juice', de Lizzo o 'Rosa', d'Anitta. 

Tanquen la llista les composicions d''Old Town Road remix', de Lil Nas X i Billy Ray Cyrus; 'Rebota', de Guaynaa i, finalment, 'West Coast remix' dels cantants G-Eazy, Blueface i ALLBLACK & YG.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Coneix els horaris i data d'apertura de les piscines municipals" "Primark presenta l'aplaudida nova col·lecció que arrasarà este estiu"