Els comerços de Burjassot que duen les compres a casa

Les comandes es poden fer per telèfon o a través del web

Una dona amb bosses
El comerços duen les comandes a domicili | Pixabay

A través del telèfon o dels seus webs. D'esta manera es poden fer les compres en diferents comerços de Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord (València), pertanyents a l'Associació de Comerços i Servicis del municipi. Estos comerços s'han unit per a continuar donant el millor servici a la ciutadania i, durant l'estat d'alarma, que els veïns puguen fer les seues compres amb totes les garanties i amb servici a domicili.

El contacte amb el comerç pot fer-se, com s'ha assenyalat, a través del telèfon del comerç o de la seua pàgina web i, després de fer l'encàrrec, cada comerç explicarà al comprador com es farà el repartiment a domicili i el pagament dels productes adquirits.

Banys i cuines Calandín, Carns Mariano, Casa Frycha, Drogueria Paquito, Farmàcia Alcocer, Herbolari Navarro, Lourdes Florista, Mercedes M. Jolí Florista, Naturhouse, Òptica Alcocer, Òptica Climent, Forn El Dolcet, Papereria Itelsa, Villamascotas i Sabateries Juan Ramón són fins ara els 15 comerços que fan el repartiment a domicili de les compres efectuades.

Els telèfons i les webs de contacte poden consultar-se tant en el web municipal, www.burjassot.org, com en el Facebook de l'Associació: Associació Comerç i Servicis Burjassot.

Llistat de comerços que fan repartiment a domicili en Burjassot
Dades de contacte dels comerços | Ajuntament de Burjassot

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari