S'acorda el calendari de diumenges i festius oberts per al 2020

Cal descomptar la Mare de Déu d'Agost en la Ciutat de València, per un acord previ
Els dies autoritzats està previst un increment en l'afluència de gent   | València Diari

 

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha presidit l'Observatori Valencià del Comerç, que ha aprovat el calendari d'obertura en què els comerços podran estar oberts a nivell valencià: 2 en gener, 3 en abril, 1 en juliol, 1 en agost, 1 en octubre i 3 en desembre.

El calendari de diumenges o festius que s'autoritza s'ha aprovat en una votació que ha obtingut el suport de la majoria dels seus integrants i regula els dies en què poden obrir els comerços a nivell valencià, excepte en les Zones de Gran Afluència Turística –de València Ciutat i d'Alacant– que tenen 38 els diumenges i festius en què poden obrir.

Els dies concrets aprovats per l'observatori seran els:

Gener: 5 i 12 (diumenges).

Abril: 2, 10 i 12 (Setmana Santa).

Juliol: 5 (diumenge).

Agost: 15 (Mare de Déu d'Agost).

Octubre: 12 (Mare de Déu del Pilar).

Desembre: 6, 13, 20 (diumenges).

Amb tot, a este calendari general que afecta a tots els municipis valencians, cal exceptuar el 15 d'agost per a la Ciutat de València en què, per un acord previ, s'ha disposat que eixe dia serà festiu i no es podrà obrir. Tot això, sense comptar amb les Zones de Gran Afluència Turística, que tenen més festius i diumenges autoritzats a l'obertura.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La millor hamburguesa d'Espanya és valenciana" "Cau el 2n premi de la Bonoloto en Mislata"