Els famosos que han sigut agraciats amb algun premi de la Loteria de Nadal

La reina Letícia o Mercedes Milá són tan sols alguns d'estos rostres tan coneguts
La reina Letícia va guanyar en 2004 un premi de la Loteria de Nadal. | Espanya Diari

 

Resten poques hores per a l'inici d'un dels sorteigs més esperats de l'any, el sorteig de la Loteria de Nadal. Un sorteig que ha somrigut a moltes persones anònimes que hores més tard hem vist celebrant la seua victòria davant de les càmeres de televisió. Però este sorteig, a més de premiar als anònims, a voltes també ha sigut més bo que de normal i ha acabat premiant algunes personalitats públiques realment destacades.

Algunes de les cares més conegudes del nostre país poden presumir d'haver rebut un bon pessic d'este sorteig extraordinari que se celebra cada 22 de desembre. Un d'estos casos més assenyalats i emblemàtics és sens dubte el de la reina Letícia que ja sap el que és guanyar diners en la Loteria de Nadal ja que, l'any 2004 va aconseguir beneficiar-se d'uns 12.000 euros.

Este fet es va produir gràcies a una companya de treball de la reina que li va regalar el dècim de la Loteria de Nadal amb el nombre de la seua boda, el 22.504, i finalment va resultar ser un dels premiats del dia.

Mercedes Milá també va ser afortunada i es va portar un pessic. | Telecinco

 

Però no tan sols la reina ha gaudit d'este pessic, ja que altres rostres coneguts com Mercedes Milá o Nieves Herrero també han sigut agraciades amb este premi nadalenc. La primera va comprar l'any 2006 una participació en Megamedia, la productora en la qual treballava durant eixe any. La sort li va acompanyar i es va portar una agradable sorpresa el dia 22 de desembre.

Per la seua banda, Nieves Herrero, va ser guanyadora d'un quart premi. Part dels diners que van guanyar ho van invertir en la 'Loteria del Niño' i el germà de Nieves va aconseguir un premi menor en el sorteig del dia 6 de gener.

La coneguda Carmen Lomana també va aconseguir guanyar un premi encara que la van haver d'avisar perquè no s'havia assabentat, o Isabel Gremio que va confessar que, encara que no li agrada jugar, un any ho va fer i va ser agraciada amb uns quants euros.

Carmen Lomana va aconseguir guanyar un premi encara que la van haver d'avisar perquè no s'havia assabentat. | Cedida

 

José Antonio Roca va aconseguir portar-se fins a 50 grans premis de Loteria

A més, José Antonio Roca, el capitost de la trama ‘Malaya’, va aconseguir guanyar fins a 50 grans premis de Loteria. Cal assenyalar que segons els investigadors del cas, la possibilitat que una persona siga agraciada tantes vegades amb estos premis és una entre 43 quadrilions.

Sembla ser que a voltes la sort acompanya a qui menys s'ho mereix i s'ho treballa. Veurem l'atzar on decideix repartir els premis enguany. Esperem que siga a totes aquelles persones que més ho necessiten.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Cau un espectacular premi milionari de La Primitiva en esta ciutat espanyola" "El premi milionari de la Primitiva torna a caure a la Comunitat"