Fnac es nega a entregar centenars d'smartphones després d'haver-los rebaixat per error

FACUA ha posat en marxa una plataforma d'afectats i anuncia accions legals contra l'empresa
Fnac es nega a entregar centenars d'smartphones després d'haver-los rebaixat per error | València Diari

 

El passat dissabte, 27 d'octubre, la tenda online d'Fnac va posar en oferta un smartphone d'alta gamma valorat en més de 700 euros, el ‘Huawei P30 Pro 6,47’’ 128 GB’, per un preu de tan sols 130 euros; un fet que va provocar un gran número de compres i altes de socis que no acabarien conseguint el producte desitjat.

 

En donar-se compte de la situació, la companyia francesa va anul·lar totes les comandes dels seus clients i els va enviar un missatge explicant que havien comés un error informàtic, una explicació que no va convéncer a bona part dels seus clients que s'havien abonat expressament a Fnac per a aprofitar l'oferta de l'smartphone.

Facua es personarà contra Fnac

Més enllà del malestar dels clients afectats, tot apunta a què Fnac s'haurà d'enfrontar a una denúncia per mala praxi, ja que Facua està preparant accions legals contra la companyia per no haver complert un contracte de compravenda.

 

L'organització en defensa dels consumidors ha constituït una plataforma d'afectats amb l'objectiu de facilitar informació sobre els drets dels compradors i les accions legals que «es començaran a emprendre els pròxims dies» amb l'objectiu de què l'empresa de productes informàtics complisca amb el contracte establert i entregue els telèfons als clients que els van comprar.

 

D'esta manera, encara que es puga deure a un error, Fnac es podria vore obligada a rectificar i acceptar les vendes, ja que, en cas contrari, podria estar incorrent en diferents delictes relacionats amb els drets dels consumidors.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!