Els 'looks' de Sara, Paula i Ariadne Artiles durant la desfilada de Calzedonia

Van assistir com a convidades a la presentació de les novetats de bany d'esta temporada
Sara Carbonero, Paula Echevarría i Ariadne Artiles en la desfilada de Calzedonia | València Diari

 

Dijous passat es va celebrar en Eivissa la desfilada de Calzedonia per a presentar la nova temporada de bany d’enguany, i allí es van donar cita les principals ‘celebrities’ del moment, entre elles les ambaixadores de la marca: Sara Carbonero, Paula Echevarría i Ariadne Artiles, que van presenciar l’event i van anar vestides amb els millors ‘looks’ de Calzedonia.

Paula Echevarría, tota una ‘Femme fatal’

D'esta manera va vestir Paula Echevarría en la desfilada de Calzedonia | València Diari

 

Els estilismes de l’actriu Paula Echevarría són seguits per molta gent, i en el seu compte d’Instagram apareix lluint en diferents ocasions biquinis de la firma. Esta volta ha triat un banyador de Calzedonia de la nova temporada d’estiu, de color negre i amb escot de pic pronunciat, el qual ha acompanyat amb una falda de purpurina semitransparent i una americana negra, les dos peces de la marca Victoria. Per a acabar d’arredonir l'estilisme, ha triat unes sandàlies de la casa Jimmy Choo i joies de la marca Tous.

Sara Carbonero, elegant amb el seu ‘look’ de color blanc

Conjunt d'americana i pantaló amb què va assistir Sara Carbonero | València Diari

 

Sara Carbonero assistia a l'event amb un conjunt de pantaló i americana blancs de la firma Elisabetta Franchi, que constava d'una americana d’estil esmòquing amb detalls de pedreria i plomes, i un pantaló de tall alt. Amb l’americana oberta, lluïa un dels biquinis de Calzedonia, de color blanc també i d’estil 'bandeau'. El conjunt l’acompanyava amb unes sandàlies de la marca Aquazzura i unes joies de la firma Agatha París, de la qual també és imatge.

Ariadne Artiles, molt inspiradora

Ariadne Artiles en la desfilada de Calzedonia | València Diari

 

I amb esta imatge impressionant es va presentar la model a la desfilada de Calzedonia. Un ‘look’ molt fresc per a l’estiu, consistent en un caftà de color taronja de caiguda irregular amb cinturó del mateix teixit vaporós i una sivella gegant de la firma Alfredo Villalba. Del caftà lleugerament obert, emergia un biquini de Calzedonia colorit, que la model lluïa com a part del ‘look’ i que era també d’estil 'bandeau'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El canvi que has de fer HUI i ARA en el teu WhatsApp" "Si reps este WhatsApp de Lidl, no l'obrigues! És una estafa!"