Cauen el 1r i el 2n premi del Sorteig Especial de Gener en territori valencià

Els premis han caigut en Elda i Castelló
Cauen el 1r i el 2n premi del Sorteig Especial de Gener en Elda i Castelló | Administració 62 Russafa

Part del primer premi del Sorteig Especial de Gener de Loteria Nacional, amb 100.000 euros al dècim, ha recaigut en la localitat d'Elda, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), mentres que part del segon, agraciat amb 25.000 euros al dècim, s'ha venut en Castelló.

El primer premi, dotat amb 1 milió d'euros per al número 58.988, s'ha venut en l'administració del número 42 del carrer Maximiliano García Soriano d'Elda, a demés d'en Orense, Alaró (Illes Balears), Los Barrios (Cadis) i en Carbayin Alto-Siero (Astúries).

El segon premi, dotat amb 250.000 euros al número 26.253, s'ha venut en l'administració número 9, situada en el número 2 del carrer Juan Sebastián Elcano de Castelló. S'ha repartit també en les províncies de Zamora, Toledo, Sevilla, Madrid, Lleó, Huelva, Girona, A Corunya, Ciudad Real, Biscaia i Albacete.

El tercer premi, dotat amb 50.000 euros al número 53.838 i 5.000 euros al dècim, ha recaigut íntegrament en Sant Bartolomé (Las Palmas). Els reintegraments corresponen als números 8, 5 i 2.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau el 1r premi de la Bonoloto en Xàbia" "Alerta sanitària per un producte venut en el territori valencià"