Mercadona busca treballadors per a la seua secció nova 'Listo para comer'

El supermercat oferirà un contracte indefinit de 20 hores setmanals, repartides de dilluns a dissabte

Mercadona és el supermercat líder en vendes en Espanya | Mercadona

 

Mercadona té molt clar el concepte de 'renovar-se o morir' i, ara, pretén estendre a 250 dels seus supermercats el seu model de servici 'Listo para comer' que, de ben segur, serà tot un èxit.

Es tracta d'una secció de menjar acabat de fer per a emportar que, segons les primeres informacions, oferirà una nova oferta laboral de 20 hores setmanals amb un contracte indefinit. Els requisits per a accedir a esta oferta no són molts, ja que de la formació posterior per a poder fer amb eficiència la tasca demanada, s'encarrega la mateixa cadena de supermercats líder en Espanya.

Els requisits per a accedir al lloc de treball

Mercadona oferirà un contracte indefinit de 20 hores setmanals, repartides de dilluns a dissabte per a cobrir el personal necessari d'esta innovadora secció. Per a poder ser seleccionat, els aspirants hauran de tindre només l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent. 

En referència al jornal, el supermercat valencià oferix en un primer moment uns 663 euros al mes, no obstant això, es comptarà amb una progressió salarial al quart any treballat. Amb esta secció nova, tal com va explicar el fundador de Mercadona en una roda de premsa, Juan Roig, té l'objectiu de maximitzar els ingressos en uns 1.000 milions d'euros, una vegada ja estiga estesa per, com a mínim, un miler de supermercats.

Juan Roig va presentar la nova secció de Mercadona | Mercadona

 

En uns anys ja no cuinarem en casa, segons Juan Roig

I és que segons va assegurar Juan Roig, comprar menjar preparat és el futur. Segons l'empresari, «a mitjans d'este segle, els qui estem ací, vorem que el concepte de cuina domèstica tal com el coneixem actualment, no existirà. Comprarem menjar ja elaborat i l'acabarem de cuinar en casa. Però no farem el dinar cada dia». 

La iniciativa ja està implantada en uns 30 supermercats específics de tota Espanya. Concretament, es pot trobar este servici en supermercats de la Comunitat Valenciana, a més de en les províncies de Madrid, Barcelona, Mallorca, Granada, Saragossa, Múrcia, Ourense, Sevilla, Lleida i Cadis. L'ampliació d'esta secció es vorà en 250 supermercats de Castelló, Burjassot, Madrid, Alcalà de Henares, Múrcia, Saragossa, Ourense i Capdepera, en Mallorca.

Mercadona oferix menjars preparats en la seua secció nova | Mercadona

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mercadona oferix alguns dels regals més especials pel dia de la mare" "ATENCIÓ: Cau el primer premi de la Loteria Nacional a la Comunitat Valenciana"