Quant tens pensat gastar en estes rebaixes?

Els espanyols gastaran una mitjana d'entre 100 € i 300 € estes rebaixes i prioritzaran les compres en línia

rematada-final-rebaixes-la-fira-centre-comercial

Encara que les rebaixes d'estiu comencen de manera oficial l'1 de juliol, moltes marques han decidit tornar a avançar-se i ja estan oferint atractius descomptes per al consumidor.

Segons l'últim informe de Veepee, la majoria dels espanyols (61%) gastarà una mitjana d'entre 100 €  i 300 € estes rebaixes, una xifra molt similar a la de l'any anterior.

D'altra banda, un 17% dels espanyols té previst gastar-se més de 300 € -tres punts més que en 2020-, mentre que el 22% restant destinarà menys de 100 €.


Amb tot, el 59% dels espanyols assegura que la seua despesa en rebaixes serà molt semblant al de l'any anterior. No obstant això, un 22% sí que assegura que comprarà més enguany aprofitant els descomptes.

Tot fa preveure que serà una bona campanya de rebaixes, que ajudarà en la recuperació del sector, encara que fins a un 66,5% dels espanyols consideren que les rebaixes han anat perdut notorietat, ja que actualment es poden trobar promocions al llarg de l'any, especialment en internet.La venda en línia es consolida com a primera opció

 

La venda en línia es consolida com el principal canal de compra per a les rebaixes de primavera-estiu.

Segons l'informe de Veepee, el 76% dels espanyols comprarà a través d'Internet en este període de rebaixes.

Una xifra que suposa un creixement de 3 punts sobre l'any anterior, i que posiciona el canal en línia com el preferit per segon any consecutiu.


A l'hora de comprar, el mòbil és el dispositiu més utilitzat a Espanya. Estes rebaixes serà l'opció preferida per al 63% de la població, arribant a representar el 39% del total de les compres.

Li segueixen l'ordinador (41%), des del qual es realitzaran aproximadament el 25% de les compres totals, i la botiga física (38%), equivalent al 23% del total.Prioritzant la comoditat i la roba de temporada

 

Les peces i calçat per al dia a dia seran els més demandats esta temporada de rebaixes, i arribaran a ocupar el 45% de les cistelles de compra amb el focus posat en la comoditat.

I és que fins a un 18% dels espanyols asseguren que prioritzaran peces còmodes per a lluir tant a casa com al carrer.

Un fet que respon a la nova tendència “Comfy”, originada arran de la pandèmia i l'auge del teletreball.


A més, durant estes rebaixes un 76% de la població es decantarà per adquirir roba de la mateixa temporada, és a dir, de primavera-estiu.

La roba de tardor, en canvi, passa del 41% d'intenció de compra l'any passat al 29%.

El rànquing el completen el calçat esportiu (30%) i un triple empat en la tercera posició: roba esportiva, infantil i de bany amb un 32% cadascun.

Només un 10% afirma que comprarà peces de vestir i de festa.


Les compres de rebaixes de primavera-estiu seran majoritàriament espontànies.

Només un 13% dels espanyols afirma planificar el que vol comprar amb antelació, mentre que fins a un 49% assegura que no té res mirat amb anterioritat. 

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari