Vídeo: Una reportera valenciana, agraciada amb la Grossa

La reportera va comprar el número després de fer un reportatge en l'administració premiada
La reportera valenciana afirmà en directe que tenia un dècim premiat amb la Grossa | TVE

Televisió Espanyola ha seguit la retransmissió del sorteig de la Loteria de Nadal amb una edició especial de 'La mañana de la 1', a on María Casado ha connectat amb vint punts diferents de l'Estat per a conéixer alguns dels agraciats de la Grossa. En una primera connexió, ens sorprenia la reportera valenciana Natalia Escudero des de Sant Vicenç del Raspeig, en la comarca de l'Alacantí (Alacant), amb una felicitat desmesurada i un entusiasme que fins i tot ha sorprés als presentadors del programa.

Davant d'esta situació, María Casado li ha dit que la seua companya estava tan contenta que pareixia que li haguera tocat a ella. Tot seguit, la reportera li ha contestat que sí, que ella portava un dels números agraciats amb el primer premi.

Doblament premiada

Mentres la reportera explicava els detalls del premi i presentava alguns dels agraciats, ha aprofitat per a dirigir-se a la directora del programa, advertint que hui dilluns no aniria a treballar. Casado ho rebia entre riures, encara sense creure's que la seua companya havia estat agraciada. En una altra connexió, la reportera tornava a referir-se al premi i apareixia amb un carro de la compra, a on deia que guardaria tots els diners que havia guanyat. Veient el seu compte de Twitter hem pogut vore que l'any passat també va ser agraciada pel sorteig de Nadal.

Tot i això, en una alytra connexió, la reportera valenciana ha aclarit que «la Grossa, la Grossa, no m'ha tocat» tot i que sí que s'ha endut «un bon pessic».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avisen de l'estafa amb la que estan enganyant a molta gent este Nadal" "Grossa de Nadal: La Policia avisa del número que no has de comprar"