Retiren del mercat un lot de formatge de cabra venut per Lidl en el territori valencià

EEl formatge va ser elaborat en Països Baixos, però comercialitzat des d'Alemanya
Han retirat el formatge | LIDL

La cadena de supermercats Lidl ha retirat de la venda un lot de formatge de cabra procedent de Països Baixos amb presència del bacteri listèria monocytogenes i, de moment, no s'ha confirmat en Espanya cap cas associat a esta alerta.

Els productes són d'un lot (412 i amb data de caducitat 6.11.2020) i van arribar a supermercats del territori valencià, d'Andalusia, Catalunya, País Basc, Galícia, Madrid i Múrcia, segons ha informat l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) en un comunicat.

El formatge va ser elaborat en Països Baixos, però comercialitzat des d'Alemanya per l'empresa Jermi. Tota la informació ha sigut traslladada per Aesan a les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri).

Recomanen que no es consumisca

L'agència ha recomanat a les persones que tinguen en sa casa productes inclosos en esta alerta que s'abstinguen de consumir-los i els retornen al punt de compra. En el cas d'estar embarassada, es recomana consultar les recomanacions de consum durant l'embaràs fetes per Aesan.

Des de Lidl, han detallat en un comunicat que la presència del bacteri es va detectar en controls interns del proveïdor Brasserie Licorne SAS. Segons la companyia, cap altre producte venut per Lidl España, ni del fabricant Jermi, està afectat per esta campanya de devolució. En el comunicat, Lidl, el proveïdor i el fabricant demanen disculpes Â«a tots els clients afectats pels inconvenients causats».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jérica repartix quasi deu milions d'euros del primer premi de la loteria nacional" "La Bonoloto deixa tres premis en el territori valencià"