Cau el 2n premi de la Bonoloto en Mislata

Este divendres ja va caure en una altra localitat de l'Horta de València
Imatge d'una butlleta de la Bonoloto. | Cedida

 

Continua la sort d'este cap de setmana en terres valencianes. Si el divendres de nit va caure el segon premi de la Bonoloto en Benetússer, este dissabte ha caigut també un segon premi de la Bonoloto en un municipi de l'Horta de València: Mislata. I això sense comptar el primer i segon premi de la Loteria Nacional que van caure el dissabte de matí en Castelló i en Elx.

 

Un altre veí de l'Horta este diumenge respira un poc més content. I és que en l'Administració de Loteria de Mireia Soriano, en el carrer del Cardenal Benlloch, 34 de Mislata s'ha validat el premi de segona categoria de la Bonoloto. L'afortunat, que ha endevinat cinc dels números de la combinació més el complementari, ha guanyat 89.927,20 euros amb el premi.

 

Per altra part, el pot del primer premi continua sense tindre guanyador. I, a més del bitllet valencià, s'ha validat un altre premiat en Galícia, també de segona categoria. Els números del premi han sigut: 25 - 43 - 48 - 49 - 31 - 44. El complementari, el 27 i el reintegrament, el 5. La recaptació total que ha tingut la Bonoloto ha pujat a vora 2'4 milions d'euros.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!