EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Una xica troba una granota viva en una ensalada acabada de comprar

La marca s'ha disculpat a través de Twitter
La família va trobar una granota dins de l'ensalada | Twitter

 

Una xica ha publicat un vídeo en les xarxes socials a on mostra el paquet que acaba de comprar d'ensalada, i a on es pot vore dins una granota. Esta va ser la gran sorpresa d'una família en North Shore, Wisconsin, en trobar-se una granota viva dins del producte que acabaven de comprar en el supermercat. 

 

En una entrevista, Karlie Allen explica que «estava a l'altre costat de l'habitació i de repent vaig sentir un crit». Es tractava de la reacció dels seus familiars, quan s'havien disposat a començar a fer el sopar i havien vist l'animal dins del recipient de plàstic de l'ensalada. Va ser en eixe moment quan la jove va decidir gravar el moment per a, posteriorment, pujar-lo en les xarxes socials per a demanar explicacions a la marca.

 

 

La marca es va disculpar a través de Twitter

Però el que no s'esperava era que la publicació arribara a causar tant de gurigall. Centenars d'usuaris han reaccionat a la publicació, a la que també ha volgut contestar la marca de l'ensalada en qüestió. «Ei, Karlie, eeecs! Ens sap mal que hàgeu descobert una granota viva en el producte Simple Truth. Per a que vos puguem enviar un missatge i resoldre això, seguiu-nos en Twitter. Fes-nos-ho saber quan ens seguisques. Gràcies!», van escriure.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!