INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

Alejandra Rubio confessa que patix una forta escoliosi en l'esquena

Els metges han explicat a la filla de Terelu Campos que si no fa natació, haurà de passar per quiròfan
Alejandro Rubio té el seu propi canal a Mtmad | Cedida

 

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, s'ha confessat en el seu canal de Mtmad i ha explicat als seus seguidors que patix una forta escoliosi des dels quinze anys. La neta de María Teresa Campos ha decidit explicar la seua malaltia arran de la polèmica que va generar fa unes setmanes quan va assegurar que ella no es podia posar tacons per la seua esquena.

 

Davant l'allau de preguntes, Rubio ha decidit dedicar un vídeo a parlar de la seua deformació que la porta a patir forts dolors d'esquena. Tal com ha explicat la mateixa jove a través de la plataforma digital de Mediaset, els dolors van començar cap als quinze anys i va ser una radiografia la que va confirmar que tenia una desviació d'esquena aguda.

Si no fa natació, haurà de passar per quiròfan

Segons ella, una de les causes de l'inici de la seua curvatura és la seua afició a anar en moto per la muntanya. Una vegada va ser diagnosticada, el metge li va dir que era recomanable que fera natació per tal de pal·liar els dolors i millorar la malaltia.

 

No obstant la recomanació dels experts, Rubio ha confessat ser molt escrupolosa i que li fa oix banyar-se en piscines públiques. A pesar de la seua mania, la jove intentarà fer cas als metges, ja que de no fer-ho, haurà de passar per quiròfan. Ficar-se tacons per a eixir de festa és una autèntica odissea per a Rubio. De fet, ella mateixa ha explicat en el vídeo que un dia estava en una discoteca assentada i quan va intentar ficar-se dreta era tan fort el dolor que sentia que no podia ni respirar.

 

Alejandra Rubio va mostrar una radiografia de la seua esquena | Mtmad

 

Una malaltia que afecta el seu físic

I la veritat és que la imatge de la radiografia de l'esquena de Rubio és impactant, ja que mostra una curvatura molt pronunciada per a l'edat que té. L'escoliosi, a més a més, també té conseqüències en el seu físic, tal com ella ha explicat: «El que em provoca és una desviació de la pelvis. M'ha creat complexe perquè com més prima estic, més se'm nota». Està clar que la filla de Terelu ha de fer tot el possible per a cuidar la seua esquena, per a que no vaja a més la desviació i, sobretot, per a no seguir patint forts dolors.

 

Alejandra Rubio sempre acostuma a anar amb sabates sense tacons | Cedida

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!