INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Andrea, Óscar i Ismael, de ‘La isla’, el trio amorós amb infidelitats i interessos econòmics pel mig

El polígraf va destapar numeroses mentides
Els tres s'han sotmés al polígraf | Telecinco

AndreaÓscar i Ismael, protagonistes de 'La isla de las tentaciones', es van atrevir amb el 'Polideluxe'. Com era d'esperar, un dels trios amorosos més enrevessats del programa va tindre una nit de confessions i revelacions que donarà per a uns quants 'Sábado Deluxe' més. Segons el que vam poder vore en el reality presentat per Mónica Naranjo, Andrea pareixia bastant convençuda d'anar-se'n amb Óscar, deixant a Ismael en l'estacada. Però això només va ser el començament.

 

Segons va confessar la mateixa Andrea només començar el programa, després d'eixir del reality va tindre una trobada passional amb Ismael en Madrid, una informació que el mateix Ismael va traure a la llum fa uns dies. En conéixer esta infidelitat, Óscar va decidir tallar amb ella en directe. Resultat: un trio i cap parella.

 

Segons Andrea, no li va explicar res a Óscar de la seua trobada sexual perquè «jo tampoc sabia el que Óscar volia amb mi. No vaig voler donar-li detalls perquè ell tampoc m'havia preguntat». Aclarit este assumpte, la qüestió va derivar a suposades infidelitats quan Andrea i Ismael eren parella, abans d'entrar en 'La isla de las tentaciones'. El polígraf els va deixar en bon lloc, confirmant que cap dels dos havia sigut infidel.

 

La infidelitat d'Andrea, planejada

La nit, però, reservava un moment 'bomba'. El polígraf va desvelar que Andrea tenia planejat ser infidel a Ismael abans d'entrar en el reality de 'Telecinco' per a fer-se famosa i acaparar platós. A pesar de què la jove ho va negar en rotund, la màquina ho deixava ben clar.

 

L'objectiu d'Óscar, ser nou tronista

Esta no va ser l'única garrotada que va rebre Andrea durant la nit de dissabte. Moments després, milions d'espectadors descobrien que Óscar volia trencar la relació amb ella per a ser tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa'. El mateix Óscar ho va confirmar i reconeixia que no estava enamorat d'Andrea i que havia mantingut relacions sexuals amb una altra dona. Les cartes van quedar sobre la taula.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!