INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

⚫😷 CORONAVIRUS: Menys contagis que ahir, però més morts en el territori valencià

Una concursant de ‘La isla de las tentaciones’ denunciarà a Joaquín Sánchez

A la 'princesa' del programa no li han agradat gens els comentaris fets pel jugador de futbol, a través de les xarxes socials
Andrea, de ‘La isla de las tentaciones’, denunciarà a Joaquín Sánchez | Telecinco

‘La isla de las tentaciones’ ja ha arribat a la seua fi, però l'expectació que ha generat continua portant cua. Tal ha sigut l'èxit del programa que fins i tot algunes celebritats no han dubtat a comentar les seues sensacions a través de les xarxes socials i, fins i tot, s'han atrevit a fer burla amb algunes qüestions de més interés.

 

Joaquín Sánchez es va burlar d'Andrea

És el cas, per exemple, de Joaquín Sánchez, un dels jugadors més emblemàtics del Betis, que s'ha convertit en un dels comentaristes de ‘La isla de las tentaciones’ més seguits en Instagram. A través de les seues històries, podíem vore com el futbolista no es tallava ni un pèl a l'hora d'expressar les seues opinions sobre tot allò que feien els concursants.

 

En este sentit, el gadità es va burlar especialment d'Andrea, ja que es va riure del seu estrabisme, imitant-la en més d'una ocasió. Una conducta que no ha agradat gens a ‘la princesa’​​​​​​​ de ‘La isla’, fins al punt que ha pres la determinació de denunciar-lo. Ho explica el mitjà 'España Diario'.

 

 

Andrea prendrà accions legals contra Joaquín Sánchez

En este sentit, tot apunta que Andrea emprendrà accions legals contra el jugador de futbol, amb l'objectiu de què Joaquín rectifique este comportament que tant de mal ha fet a la xica, sobretot en relació amb la seua reputació.

 

Ara caldrà esperar per a vore si es produix alguna classe de reacció per part del gadità, bé siga una disculpa o, per contra, una simple justificació de per què ha actuat d'esta manera. 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!