Antonio David Flores no tarda a reaccionar al fitxatge de Rocío Carrasco per 'Sálvame'

El dard enverinat que llança Antonio David Flores a 'Sálvame'.

Telecinco, Mediaset, La Fábrica de la tele... per tots era sabut que si la sèrie documental "Rocío, contar la verdad para seguir viva" va provocar una autèntica revolució mediàtica, el fitxatge de Rocío Carrasco per "Sálvame" no anava a ser menys, de fet han fet reaccionar a Antonio David Flores.

Antonio David Flores reacciona amb un dard enverinat

A la pregunta; "Has pogut veure la incorporació de Rocío Carrasco a 'Sálvame'?", el pare de Rocío Flores ha contestat amb un dard enverinat cap al programa on treballava: "És que ja no veig Sálvame", diu, categòric. Afirma que es troba bé, tranquil, encara que "podia estar millor, la veritat".

Antonio David assegura a les càmares de "Viva la vida" estar tranquil

Les càmares del programa de Telecinco "Viva la vida" presentat per Emma García s'han posat davant d'Antonio David Flores i ha assegurat que encara que està tranquil no està passant per un bon moment.

Sobre el fitxatge de Rocío Carrasco per 'Sálvame', el pare de Rocío Flores ha indicat que no veu el programa de Telecinco i ha deixat clar que està centrat en les seues causes judicials: «Ja anirem veient com es van solucionant les coses».

Ha mostrat el seu orgull per Olga Moreno

El que fora Guàrdia Civil no ha volgut entrar en més detalls, però si ha mostrat el seu orgull cap a Olga Moreno, pel concurs que està fent en "Supervivientes", qui s'ha convertit en l'autèntica protagonista de la setmana arran del seu sonat robatori a Melyssa Pinto. «Ha estat l'única dona que ha estat quatre vegades líder. Això no ha d'entelar la labor que porta fent durant més de 90 dies», deia mentre que intentava esquivar a la reportera del programa presentat per Emma García.

Rocío Flores mostra una risa irònica

El programa ha intentat parlar amb Rocío Flores de la que no li han pogut traure ni una paraula, però sí un somriure irònic quan se li ha preguntat pel que pensa respecte a què la seua mare ocupe ara un lloc com a col·laboradora en el plató on treballava abans el seu pare al que José Antonio Avilés cataloga de "ràbia per dins".

Twitter

Twitter hi han varietat de comentaris

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pablo Iglesias i Irene Montero se separen i venen el seu xalet per una dinerada" "Scarlett Johansson està embarassada del seu segon fill"