La carta de despedida del fill de Fran Álvarez

Les paraules que ha dedicat a son pare
La despedida de Fran Álvarez al seu fill | GTRES

La pèrdua de Fran Álvarez ha sigut, possiblement, la més commovedora del que portem de 2020. L'exmarit de Belén Esteban moria fa pocs dies amb només 42 anys i deixava un enorme buit en molta gent: els seus pares, la seua parella Núria i també el seu fill de 22 anys, que sempre ha volgut passar desapercebut i que era tot un desconegut per a tots.  

Ha sigut gràcies al programa 'Ya es mediodía' que molts hem sabut de la seua existència després de què feren pública una carta dedicada al seu pare. En ella, li dedicava el seu particular adéu en unes emotives paraules, pròpies d'un moment tan dur com és la mort d'un pare. 

«Em fa molta pena que deixares de lluitar. Sobretot, perquè tenies a molta gent preocupada per tu. Espere que, estigues a on estigues, em dones força per a seguir i que vejes  totes les coses boniques que m'estan passant, perquè tot això t'ho dedique a tu, papa. Espere que estigues orgullós de mi. Descansa en pau», li escrivia.   

La família desconeguda de Fran Álvarez

Poques coses se saben del fill de Fran a demés de què el va tindre amb una dona que es diu Arancha, també una gran desconeguda. Sí que se sap que tenia una gran relació amb Belén Esteban i la seua filla Andrea. Això demostra que la mateixa col·laboradora li volguera enviar en directe una forta abraçada tant a ell com a la seua iaia, la mare de Fran, Maruja.    

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gianmarco posa en perill la seua relació amb Adara" "Bomba: Ix a la llum la infidelitat de Gonzalo a Susana"