Este és el lloc a on s'ha amagat Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez

La col·laboradora ha tornat este dimecres a 'Sálvame'
Belén Esteban viu un període gran felicitat | Catalunya Diari

Comença a eixir a la llum la realitat sobre el parador de la 'princesa del poble' estos últims dies, des que moria el seu exmarit, Fran Álvarez. Belén Esteban no ha acudit a 'Sálvame' i el periodista Antonio Rossi ha avisat en alguna ocasió que la col·laboradora estava de vacances.

De vacances en una illa

Tenia raó: Belén Esteban no estava passant el dol a sa casa, tal com també s'especulava en un primer moment. L'estrella de Telecinco estava en les illes Canàries de vacances que, segons pareix, tenia ja planejades abans de la tràgica mort de Fran Álvarez. Esteban ha estat baix el sol de Tenerife junt amb Miguel, el seu actual home .

Tenien planejats estos dies de desconnexió?

Fonts pròximes a Belén Esteban corroboren que la mort de Fran va deixar en estat de xoc a la col·laboradora, que rebia la notícia a s casa. Però el seu home i ella tenien planejats uns dies de desconnexió en l'illa canària i han continuat endavant amb el previst. Com era d'esperar, els mitjans han acudit a l'aeroport de Madrid per a rebre la parella i preguntar a Belén Esteban com afronta la mort del seu exmarit.

La col·laboradora de 'Sálvame' no ha volgut pronunciar-se al respecte, tal com ja havia indicat alguna volta. «No diré res, no fa falta que pregunteu», ha reiterat en arribar a la capital. Falta vore ara si esta vesprada Belén Esteban, que torna a 'Sálvame', dona més detalls d'estes vacances.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'anunci de Christofer i Fani just abans de començar ‘Supervivientes’" "La pillada a Samantha que confirma més parelles en ‘OT 2020’: «Ens hem enrotllat tots»"