Christian Gálvez i Almudena Cid se separen després d'onze anys de matrimoni

El presentador i l'exgimnasta es van conéixer fa quinze anys en el plató de 'Pasapalabra'. Formaven una parella modèlica i enamorada
Christian Gálvez i Amudena Cid | GTRES


Semblaven la parella perfecta. Predicaven el seu amor per tots els racons. També en les seues xarxes socials. Però Christian Gálvez i Amudena Cid han fet seu aquest de 'Se'ns va acabar l'amor de tant usar-lo'

La parella es va conéixer en el programa de 'Pasapalabra', en el qual ell treballava com a presentador i des de llavors no havien fet inseparables. La seua primera cita va ser en una pista de bitles.

Després de tres anys de festeig, Christian Gálvez i Almudena Cid es van casar en 2010 en una finca de Torrelodones. Encara que tots dos havien admés que no es veien tenint fills en un futur pròxim, sí que estaven oberts a la possibilitat que arribaren.

Fins i tot, tal com recorda Vanitatis, en conversa amb Toñi Moreno en 'Viva la vida', van confessar els noms que tenien pensats: Leonardo i Olímpia. El primer, clar, per la passió per Da Vinci del presentador, i el segon per la llarga vinculació d'ella amb els jocs olímpics, en els quals ha participat fins a quatre ocasions.


Cid, l'única gimnasta espanyola a participar en quatre Jocs Olímpics, va comptar, en el programa de Bertín Osborne 'Mi casa es la tuya' com es van conéixer en Pasapalabra. "Vaig anar a concursar i em va començar a dir coses com molt boniques. I jo dic: 'Buah, això li ho dirà a totes per a donar audiència'. A més, quan tallem em va demanar que alçara la cama i al següent dia una altra vegada això de la cama. Va passar pel meu costat i se li va oblidar el que havia de dir i vaig dir: 'S'ha quedat en blanc'. Jo pensava que l'estava fingint", va relatar en el programa.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Miguel Bosé:'ens volen matar a tots amb la vacuna'" "Verónica Forqué va començar a desprendre's dels seus objectes personals"