Les clares indirectes de Beatriz Tajuelo al seu ex, Albert Rivera

L'exparella del polític es sincera
Imatge d'arxiu d'Albert Rivera i la seua exparella Beatriz Tajuelo | València Diari

 

Beatriz Tajuelo, exparella d'Albert Rivera, s'ha sincerat a 'LOC', a on ha parlat entre moltes altres coses sobre la situació que patix l'exlíder de Ciutadans i la formació taronja, després dels mals resultats de les últimes eleccions.

 

Tajuelo ara mateix està molt centrada en la seua carrera i vol que la gent la conega com Beatriz i no com l'ex d'Albert Rivera. Actualment, està treballant organitzant events, una faena que l'apassiona. Tajuelo també s'ha convertit en tota una influencer, tot i que ella diu que només se centra en treballar i en fer bé la seua feina.

 

Tristesa pels mals resultats de Ciutadans

Respecte a la seua vida sentimental, pareix que continua soltera. «El meu cor està bé, batega fort», ha comentat Tajuelo. La influencer ha reconegut a 'LOC' que la dimissió de Rivera va ser un moment dur. «Per a mi la dimissió va ser un moment trist per al partit, perquè he viscut moltes coses allà. He vist la il·lusió, l'esforç que hi ha darrere d'este partit. Hi ha molt bona gent, molt bons professionals que van deixar els seus treballs per a formar part de Ciutadans. Vaig estar molt trista per este resultat, però la política té eixes coses», ha reconegut Beatriz Tajuelo.

 

Tajuelo ataca amb la indiferència

Pel que fa a la vida privada d'Albert Rivera, la influencer no ha volgut entrar a detallar res i que no l'interessa res el que fa. Després de la seua ruptura, l'expolític va iniciar una relació amb Malú, amb qui encara continua.  «Jo d'ell no comente res. Ell amb la seua vida i jo amb la meua», ha comentat Tajuelo.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!