Una concursant de GH VIP té bloquejat en Instagram a Jordi González

Els dos protagonistes van treballar junts abans de ser presentador i concursant
Jordi González | Telecinco

Durant el debat de 'Gran Hermano VIP' d'ahir, Jordi González va bromejar sobre el fet de que una concursant actual del 'reality' el tenia bloquejat a Instagram per una disputa que va tenir lloc temps enrere. Per posar-nos en context hem d'anar fins a l'any 2016, quan Jordi González era presentador del debat de 'Gran Hermano 17' i Alba Carrillo era col·laboradora d'aquest.

Una disputa que tenia com a protagonista a Ylenia Padilla i a la mateixa Alba Carrillo va acabar per fer que Alba abandonara el seu lloc de treball, incident que Jordi González va assenyalar com una falta de professionalitat, a més d'afegir que «tenia la pell molt fina».

Alba Carrillo molt molesta amb Jordi González

Este comentari no va agradar a Alba Carrillo, que després d'estet fet no va tornar a coincidir mai més amb González. A més, no ha dubtat en diverses ocasions en pronunciar-se públicament en contra del presentador, arribant a dir fins i tot que no participaria en 'Gran Hermano VIP' mentre que González fora el presentador, fent al mateix temps una defensa cap a Jorge Javier Vázquez, destacant les seues habilitats com a presentador. Ahir, després de tot este temps, van fer les paus prometent-se una gran abraçada, un cop acabés el concurs.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Jiménez i Sofía Suescun van planejar com afonar a una concursant de 'GH VIP'" "Fort enfrontament entre Sofía Suescun i Kiko Matamoros: «No tens el que s'ha de tindre»"