Crits en Telecinco: «No tinc cap relació amb Terelu»

Alessandro Lequio ha contestat de la manera més contundent des d'El programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio carrega durament contra Terelu Campos | GTRES

Com era d'esperar, 'El Programa de Ana Rosa' ha emès les crítiques que Terelu Campos havia fet sobre Alessandro Lequio després que haja fet públic un missatge privat que ella li havia enviat. En este missatge, la periodista assegurava que Jorge Javier Vázquez havia sigut el principal motiu pel que Maria Teresa Campos havia assistit a 'Sábado Deluxe'.

Alessandro Lequio posa el crit al cel

«Crec que ella i Jorge Javier han negociat, igual exagere i m'equivoque pensant que són missatges privats, però no passa res, perquè una cosa és comentar un missatge, i una altra reenviar-lo», assegurava Alessandro Lequio des del plató del seu programa.

«Si a Terelu li ha paregut malament, li demane disculpes. Ella és conscient que no he revelat cap intimitat, sóc molt prudent amb la seua mare, sempre que veja una injustícia o comentari desencertat ho faré», sentenciava el col·laborador.

L'exmarit d'Ana Obregón no vol veure's embolicat en la guerra entre las Campos i el de Badalona.

«S'estava generant un conflicte i per posar pau vaig enviar-li un missatge a Jordi: 'Escolta, mira el que estan dient. Continue pensant que si Jorge no s'hauria queixat, les paraules de Teresa haurien passat desapercebudes. La percepció que jo vaig tenir va ser bona, perquè mai vaig pensar que entre dos persones que s'estimen tant hi hauria tanta ràbia», afirmava Alessandro Lequio.

Joaquin Prat es posiciona a favor de Terelu

No obstant això, Joaquín Prat, company del col·laborador, tenia una opinió molt diferent: «Has pecat, és un missatge entre tu i ella, jo tinc missatges de Terelu i no els faig públic. A mi no em faces això, eh».

Alessandro després d'estes paraules no va dubtar a contestar d'una manera sincera, encara que fent un atac directe a les Campos: «A tu no t'ho faria perquè ets el meu amic, però ella és una coneguda ... i em pareix normal perquè elles ho fan cada dia a la televisió! No tinc cap relació amb Terelu!», sentenciava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El secret de Kiko Hernández que provoca la ira de Belén Esteban" "Revelat un nou secret de Mainat i la seua dona"